Fotbal / Dubla lui Denis Alibec a adus victoria echipei antrenate de Dan Petrescu

352
Fotbal / Dubla lui Denis Alibec a adus victoria echipei antrenate de Dan Petrescu - 1-1611070485.jpg

Articole recomandate

Atacantul Denis Alibec a marcat ambele goluri în meciul câştigat de echipa antrenată de Dan Petrescu, Kayserispor, cu 2-0, în faţa campioanei en titre, Istanbul Başakşehir, marţi, pe teren propriu, în etapa a 20-a a campionatului de fotbal al Turciei


Denis Alibec a marcat în minutele 42, din pasa lui Gustavo Campanharo, şi 77, din pasa lui Pedro Henrique. Internaţionalul român, care a fost înlocuit în min. 79, a reuşit primele sale goluri în campionat pentru echipa aflată la al doilea meci sub comanda lui Dan Petrescu.


Fundaşul Cristian Săpunaru a fost integralist la gazde şi a primit cartonaş galben în min. 90+1, în timp portarul Silviu Lung Jr a lipsit din cauza unei accidentări. Kayserispor pierduse meciul de debut al lui Petrescu, 1-2 pe terenul lui Gaziantep FK, fosta echipă a lui Marius Şumudică.


În clasament, Kayserispor este pe locul 17, primul deasupra zonei retrogradării, cu 19 puncte după 19 jocuri. Başakşehir, cu un sezon mult sub aşteptări, ocupă locul 13, cu 23 de puncte după 19 jocuri.


Pe primele locuri sunt două din marile formaţii din Istanbul, Beşiktaş şi Fenerbahce, ambele cu 38 de puncte după 18 jocuri. Pe locul 3, cu 34 de puncte după 18 jocuri, este Gaziantep, la care evoluează Alexandru Maxim şi Alin Toşca.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 19 Ianuarie 2021
Stire din Sport : La Mulţi Ani, Horia Tecău!
Pagina a fost generata in 2.2946 secunde