Fotbal / Dinamo s-a calificat în sferturile Cupei României

77
Fotbal / Dinamo s-a calificat în sferturile Cupei României - suporteridinamo-1512028556.jpg

Articole recomandate

Dinamo București s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, miercuri seara, pe Cluj Arena, după ce a dispus de formația de liga a treia Universitatea Cluj cu scorul de 3-1, la loviturile de departajare.


Scorul a fost egal, 1-1, după prelungiri, același scor înregistrându-se și la finalul celor 90 de minute regulamentare, prin golurile marcate de Laurențiu Corbu (14), pentru Dinamo, și Dorin Goga (34), pentru ''U''.

''U'' a ratat un penalty în min. 5, prin Gabriel Giurgiu, șutul său fiind apărat de Laurențiu Brănescu.

La loviturile de departajare, Dinamo a ratat o singură dată, prin Anton (a apărat Albuț), iar jucătorii de la ''U'' au ratat de trei ori, prin Goga, Florescu și Chiș, care nu au nimerit spațiul porții.

George Florescu a avut o mare șansă de a aduce calificarea clujenilor, în min. 88, dar șutul său din foarfecă laterală a fost respins in extremis de Filip, cu capul.

Meciurile din sferturile de finală sunt programate în prima parte a anului viitor, pe 27-28 februarie sau 1 martie, transmite Agerpres.ro.

Universitatea Cluj (III) — FC Dinamo București 1-1 (1-1, 1-1), după prelungiri; 1-3, la loviturile de departajare, Cluj Arena — Cluj-Napoca

Au marcat: Dorin Goga (34), respectiv Laurențiu Corbu (14).

Au executat în ordine loviturile de departajare: Paul Anton 0-0 (ratare — a apărat Călin Albuț), Dorin Goga 0-0 (ratare — peste poartă), Steliano Filip 0-1 (gol), George Florescu 0-1 (ratare — bară), Rivaldinho 0-2 (gol), Octavian Ursu 1-2 (gol), Diogo Salomao 1-3 (gol), Paul Chiș 1-3 (ratare — peste poartă).

Gabriel Giurgiu (U) a ratat un penalty în min. 5 (a apărat Laurențiu Brănescu).

Arbitru: Ionuț Coza (Cernica/Ilfov); arbitri asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Iulian Radu (București)

Observatori: Florin Hîncu (Brașov) — CCA, Ioan Zare (Oradea) — FRF



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1035 secunde