Fotbal / Delegaţie a FRF, condusă de Mihai Stoichiţă, în vizită la federaţia portugheză

128
Fotbal / Delegaţie a FRF, condusă de Mihai Stoichiţă, în vizită la federaţia portugheză - 1-1634738504.jpg

Articole de la același autor

Timp de două zile, o delegație a Federației Române de Fotbal s-a aflat în Portugalia, pentru o vizită de lucru cu omologii lusitani.

Delegația, condusă de directorul tehnic Mihai Stoichiță, din care au mai făcut parte Lucian Burchel (director al Școlii Federale de Antrenori), Vlad Munteanu (manager operațional loturi naționale), Andrei Vochin (consilier președinte și responsabil departament analiză), Diana Pirciu (manager educațional) și Andrei Neacșu (project manager Academia Națională de Fotbal), s-a consultat cu echipa federației din Portugalia în domeniul noii strategii tehnice a FRF, pentru perioada 2021-2026.

Întâlnirile punctuale au vizat cinci domenii de acțiune:

Loturi naționale;

Educație;

Academii de fotbal & Talent ID;

Competiții;

Fotbal grassroots.

Pe parcursul vizitei, echipa FRF a vizitat și facilitățile centrului de pregătire al naționalei Portugaliei, Cidade do Futebol, dar și Academia Benficăi Lisabona, Benfica Campus.

„Vizita este prima dintr-o serie de întâlniri bilaterale punctuale, alături de partenerii din Portugalia, care sperăm să conducă la creșterea performanței în toate ariile de acțiune”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7704 secunde