Fotbal, Cupa României / O echipă din Liga a II-a, sigur în semifinale

339
Fotbal, Cupa României / O echipă din Liga a II-a, sigur în semifinale - fotbalsferturi1502-1613392756.jpg

Articole de la același autor

Luni, 15 februarie, la Casa Fotbalului a avut loc tragerea la sorți a partidelor din sferturile de finală ale Cupei României, ediția 2020-2021. 


Iată programul complet al meciurilor: 


Petrolul Ploieşti - Astra Giurgiu
Chindia Târgovişte - Universitatea Craiova
Dunărea Călăraşi - FC Dinamo
Universitatea Cluj - Viitorul Pandurii Târgu Jiu 


Aşadar, cu certitudine, o echipă din Liga a II-a (Universitatea Cluj sau Viitorul Pandurii Târgu Jiu) va ajunge în semifinale, Petrolul sau Dunărea având şanse minime de a furniza surprize. 
Derby-ul sferturilor le va aduce faţă în faţă pe Chindia şi U Craiova, trupa din Bănie pornind favorită. 


Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.


Jocurile din cadrul optimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 3 martie cu începere de la ora 14:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2799 secunde