Fotbal: Cristiano Ronaldo vrea să rămână la Real Madrid

91
Fotbal: Cristiano Ronaldo vrea să rămână la Real Madrid - articlep7fa494600aeb48309e73eca8-1464195336.jpg

Articole recomandate

Cristiano Ronaldo vrea să rămână la Real Madrid, dorindu-și o prelungire a contractului, care expiră în 2018, potrivit declarației făcute într-un interviu acordat canalului spaniol La Sexta, difuzat joi.



''Vreau să rămân aici, vreau să continui, bineînțeles'', a spus starul portughez (31 ani), recomandându-le presupușilor săi pretendenți, ca Paris Saint-Germain sau Manchester City, să renunțe la orice proiect de transfer.

''Să renunțe, toți. Pentru că Real Madrid este ce-i mai bun. E simplu'', a adăugat triplul Balon de Aur.

Chiar Ronaldo este cel care a alimentat speculațiile privind viitorul său, repetând de nenumărate ori că nu știe ce i se va ''întâmpla anul viitor''. Faptul că s-a îmbrățișat cu antrenorul parizian Laurent Blanc după un meci din Liga Campionilor din această toamnă a alimentat zvonul unei posibile plecări, însă portughezul a minimalizat importanța acestor episoade.

''Au existat momente bune și momente proaste. Așa e viața'', a dramatizat el. ''Astăzi, sunt fericit și vreau să continui la acest club pentru că nu văd nimic mai bun ca Real Madrid. Când cântărești toate aspectele, nu există nimic mai bun''.

Întrebat despre informațiile de presă ce evocă o posibilă prelungire a contractului după finala Ligii Campionilor de sâmbătă împotriva lui Atletico Madrid, Ronaldo i-a transmis un mesaj președintelui lui Real, Florentino Perez.

''Vom vedea, cine a spus asta? Ar fi bine să o fi spus Florentino Perez. Ar fi un gest inteligent din partea lui Real Madrid, cred'', a conchis Ronaldo.

Venit în 2009 la Real, atacantul portughez a lăsat să se înțeleagă în ultimele luni că își dorește să continue să joace la cel mai înalt nivel încă cinci sau șase sezoane.

Această luare de poziție a portughezului intervine în timp ce Real Madrid a fost sancționată cu interdicția de recrutare timp de două mercato succesive (mercato de vară 2016 și mercato de iarnă 2017) pentru nereguli în transferurile de jucători minori. Această sancțiune, provizoriu suspendată cât timp FIFA ia o decizie după apelul depus de club, face puțin probabilă o plecarea a lui ''CR7''.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0016 secunde