Fotbal / Au început înscrierile pentru o nouă sesiune de admitere la Licența UEFA A

138
Fotbal / Au început înscrierile pentru o nouă sesiune de admitere la Licența UEFA A - 1-1634123196.jpg

Articole de la același autor

Antrenorii care vor să urmeze cursurile pentru obținerea licenței UEFA A își pot depune dosarele până pe 26 octombrie, informează Federaţia Română de Fotbal.

Licența UEFA A reprezintă cel mai înalt curs de antrenorat practic, antrenorii învățând să-și dezvolte abilitățile tehnice și tactice pentru a fi mai eficienți în susținerea dezvoltării jucătorilor în mediul 11 vs. 11.

După ce depun dosarele de înscriere, candidații vor susține un examen de admitere care constă într-o probă practică și o probă scrisă.

XXX

Școala Federală de Antrenori (SFA) organizează cursuri de perfecționare în vederea reînnoirii licențelor UEFA B și UEFA A pentru antrenorii a căror licență expiră la data de 31.12.2020, respectiv 31.12.2021, și care mai au nevoie de 1, 2 sau 3 cursuri de perfecționare pentru reînnoirea licențelor.

Conform reglementării propuse de UEFA pentru perioada de pandemie, SFA organizează cursurile de perfecționare online, pentru ambele tipuri de licențe.

Pentru antrenorii a căror licență expiră la data de 31.12.2022, cursurile de perfecționare vor fi organizate în anul 2022.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2119 secunde