Fotbal / Anghel: „Avem capacitatea de a câştiga meciul cu Astra”

195
Fotbal / Anghel: „Avem capacitatea de a câştiga meciul cu Astra” - fotbalanghel-1621406031.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul FC Viitorul, Cătălin Anghel, este de părere că echipa sa are toate atuurile pentru a se impune în faţa Astrei Giurgiu, în ultima „finală” a sezonului Ligii I la fotbal. 


„Poate fi considerată ultima finală, ambele echipe îşi doresc să câştige, va fi un meci foarte disputat. Însă eu cred că avem capacitatea să câştigăm. 
Trebuie să fim mult mai stăpâni pe noi, mult mai inteligenţi şi să creăm ocazii din care să marcăm. Bineînţeles că noi avem un plus de moral după ultimele victorii. Sperăm ca acest moral să ne ajute să ne facem meciul uşor”, a declarat, într-o conferinţă de presă online, Cătălin Anghel. 


Partida FC Viitorul - Astra Giurgiu, contând pentru etapa a 9-a, ultima a play-out-ului Ligii I, se dispută miercuri, 19 mai, de la ora 18.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu. 


Înaintea fluierului de start, socotelile sunt simple. FC Viitorul nu mai poate retrograda direct, dar poate ajunge la baraj dacă pierde în faţa Astrei, iar Gaz Metan şi FC Voluntari vor câştiga meciurile pe care le susţine pe teren propriu. 
Dacă FC Viitorul câştigă, iar Hermannstadt se impune, tot pe teren propriu, în faţa Argeşului, atunci Astra va retrograda direct! 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0483 secunde