Forța învinge ambiția! Simona Halep, învinsă de Serena Williams, la Openul Australiei

296
Forța învinge ambiția! Simona Halep, învinsă de Serena Williams, la Openul Australiei - forta-1548094261.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a fost învinsă de americanca Serena Williams, scor 1-6, 6-4, 4-6, ieri, la Melbourne, în optimile de finală ale turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

Halep (27 ani), finalistă la ediția trecută, a cedat după o oră și 47 de minute și riscă să piardă primul loc în clasamentul WTA după acest turneu. Patru sportive stau "la pândă": Naomi Osaka (SUA), Petra Kvitova (Cehia), Elina Svitolina (Ucraina) și Karolina Pliskova (Cehia). 


În ciuda faptului că a câștigat la zero primul ghem contra serviciului, Halep a făcut un prim set catastrofal, pierzând cu 1-6 în doar 20 de minute, după o suită de erori, în special la serviciu, din partea sa și lovituri de excepție ale americancei.

În actul secund, constănțeanca a început să joace mai bine, a servit mult mai exact, iar după ce și-a pierdut serviciul (1-2), a reușit să revină (3-2), pentru ca, în finalul setului, să încline balanța în favoarea ei, profitând de puținele erori făcute de Serena Williams. 


În decisiv, cele două jucătoare au mers cap la cap până la 3-3, când Williams a reușit un break decisiv, după ce, anterior, Simona ratase trei mingi de 4-2. Williams a fost impecabilă pe serviciu până la final și a câștigat cu 6-4.

Serena Williams va juca în sferturi contra cehoaicei Karolina Pliskova, numărul 8 mondial.

Simona Halep va primi un cec de 260.000 de dolari australieni și 240 de puncte WTA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4563 secunde