Forminte continuă la lotul de gimnastică

802
Forminte continuă la lotul de gimnastică - 9bfbdd7b45ef96fe3fed42e6909c219d.jpg
Mircea Apolzan, secretarul general al Federației Române de Gimnastică, a declarat că antrenorul constănțean Nicolae Forminte a revenit la lotul național feminin și va face parte din staff-ul coordonat de Octavian Belu, Mariana Bitang și Anca Grigoraș. Forminte își dăduse inițial demisia.
"Domnul Forminte și-a reluat locul în pregătire și merge mai departe. Am avut o discuție de principiu, urmând ca întreg colectivul tehnic, după o săptămână sau două de acomodare, să-și împartă sarcinile pe aparate, de pregătire fizică, chestiuni de bucătărie internă. Avem obiective importante la Mondiale, la JO, încercăm să ne adunăm ca să le îndeplinim", a spus Apolzan.
"Nicolae Forminte a revenit și rămâne de văzut în continuare cum merg lucrurile, nu e nimic spectaculos. Va avea sarcini ca fiecare om din colectivul tehnic. Din punctul meu de vedere, toți specialiștii în gimnastică au ce face în această ramură de sport. Problema este să aibă dorința de colaborare și să vină cu sufletul deschis. Dacă nu, atunci lucrurile cu siguranță nu vor merge", a spus și președintele FRG, Adrian Stoica.
Lotul feminin de gimnastică se pregătește deocamdată la Izvorani. Prima competiție la care va apărea echipa României cu noul staff tehnic va avea loc între 12 și 16 august, la Ipswich (Anglia), cu prilejul unui bilateral cu Marea Britanie la nivel de senioare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7207 secunde