Forminte a renunțat la lotul de gimnastică și își caută de muncă în străinătate

985
Forminte a renunțat la lotul de gimnastică și își caută de muncă în străinătate - 16b9c8c530758c3e2e531c23b30da04c.jpg
Antrenorul constănțean Nicolae Forminte s-a despărțit definitiv de lotul național de gimnastică feminină al României, iar acum își caută de muncă în străinătate. Forminte își dăduse demisia din funcția de antrenor-coordonator, dar, ulterior, revenise asupra deciziei, pentru a lucra alături de Octavian Belu, Mariana Bitang și Anca Grigoraș. Lucrurile nu au mers însă cum trebuie, astfel că Forminte a renunțat din nou.
"Colaborarea dintre domnul Forminte și Federație a încetat. Tehnicianul nu s-a acomodat în colectivul deja format și a hotărât să plece. Despărțirea s-a produs pe cale amiabilă", a declarat Mircea Apolzan, secretarul general al FRG.
"Prin întoarcerea mea la lot, am răspuns pozitiv și prezent, dar poate că nu am valoare, ceea ce justifică măsura inițială, de a fi înlocuit sau destituit. Dacă nu va apărea nicio ofertă pentru mine, înseamnă că asta e, oamenii
m-au evaluat corect", s-a arătat ironic Forminte.
În condițiile în care tehnicianul a spus, încă de la prima demisie, că nu se va întoarce la CS Farul Constanța, din pricina condițiilor financiare, singura variantă e să apară ceva din străinătate. În acest sens, Forminte a și postat pe Internet o cerere de muncă.
"Dacă, după 20 de ani de activitate la lotul național, sunt pus în situația de a apela la Internet, pentru o solicitate și un CV, nu mai e nimic de spus", a declarat Nicolae Forminte, care a mai lucrat în străinătate în urmă cu zece ani, în Bangladesh.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4351 secunde