Florin Mergea și Rohan Bopanna, în sferturile probei de dublu la Rotterdam

78
Florin Mergea și Rohan Bopanna, în sferturile probei de dublu la Rotterdam - 14bops-1455090426.jpg

Articole recomandate

Perechea alcătuită din tenismenul român Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1.597.115 euro, marți seara, după ce s-au impus cu 6-7 (7), 6-3, 10-7 în fața polonezilor Lukasz Kubot/Marcin Matkowski.


Mergea și Bopanna, favoriții numărul patru, au obținut victoria după o oră și 28 de minute, ei ratând și două mingi de set în tiebreak-ul primului act al meciului.

Cuplul româno-indian a reușit 8 ași (polonezii doar doi) și a comis 3 duble greșeli (4 pentru adversari).

Mergea și Bopanna și-au asigurat un cec de 12.700 euro și 90 de puncte ATP, iar în sferturi vor înfrunta perechea Nicolas Mahut (Franța)/Vasek Pospisil (Canada), care a dispus cu 6-3, 7-6 (3) de cuplul Andreas Seppi (Italia)/Joao Sousa (Portugalia).

În sferturi s-au calificat, marți, și principalii favoriți ai probei de dublu, tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer, 6-3, 6-2 cu cuplul Guillermo Garcia-Lopez (Spania)/Viktor Troicki (Serbia). Următorii adversari vor fi Gilles Muller (Luxemburg)/Nenad Zimonjic (Serbia).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5858 secunde