Florin Bratu, șeful departamentului de scouting la Dinamo

145
Florin Bratu, șeful departamentului de scouting la Dinamo - bratu-1394626654.jpg

Articole de la același autor

Fostul fotbalist Florin Bratu a fost numit, miercuri, în funcția de coordonator al departamentului de scouting al FC Dinamo, informează Mediafax. 


"Florin Bratu se alătură echipei noastre, devenind coordonatorul departamentului de scoting. Este un departament foarte importnat pentru Dinamo, pentru dezvoltarea clubului. Dinamo se bazează și se va baza din ce în ce mai mult pe tineri de perspectivă. Suntem a doua echipă ca medie de vârstă, e o variantă îndrăzneață. Acest departament a avut și va avea un rol foarte important în proiectul nostru. 


La echipa a doua avem foarte mulți jucători talentați, vom îmbunătăți acest departament", a declarat Negoiță. Directorul general al clubului, Ionel Dănciulescu, s-a declarat încântat că va face din nou echipă cu fostul său coleg din linia de atac a lui Dinamo: 


" Mă bucur foarte mult că Florin Bratu face parte din noul DInamo. E un transfer important pentru clubul nostru. Toți știu ce a făcut Bratu pentru Dinamo, e un om care arde pentru Dinamo. Vom încerca împreună să descoperim tinere talente, poate vom găsi un nou Pârcălab, sau un Augustin, Hâldan. Toți vom fi pe aceeași linie, suntem o familie, nu e nimeni șef". Noul șef al departamentului de scouting al FC Dinamo, Florin Bratu, are încredere că va reuși în noua sa postură. "Sunt foarte bucuros că am ajuns la clubul la care m-am simțit cel mai bine în cariera mea. Le mulțumesc celor din conducere că s-au gândit la mine. Vreau să împărtășesc din cunoștințele mele de fotbalist și noilor jucători, cel mai important este să ai entuziasm. Departamentul de scotuing este foarte important la Dinamo, trebuie să fim atenți la ceea ce vom face. Va fi destulă alergătură, cu deplasări în țară, dar vom face tot ce depinde de noi ca totul să meargă bine. Pentru mine este o provocare, sunt foarte bucuros că m-am întors acasă. E o nouă meserie pentru mine, suntem la început de drum, nu avem pretenția că le știm pe toate, dar vom avea timp să le învățăm", a spus Bratu. Departamentul de scouting al FC Dinamo este compus din Ion Pârcălab, Ionel Augustin, Octavian Marin, Iulian Oprea și Mugurel Cornățeanu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.941 secunde