Mai multe ştiri online:

Florin Andone a rămas fără antrenor! Brighton l-a demis pe Hughton

Ştire online publicată Luni, 13 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Brighton & Hove Albion a anunțat că s-a despărțit de managerul Chris Hughton. Clubul lui Florin Andone a emis și un comunicat pe site-ul oficial, prin care anunță divorțul de staff-ul acestuia.

”Este una dintre cele mai grele decizii pe care le-am luat. Chris a făcut o treabă excelentă în ultimii patru ani și jumătate. A obținut și prima promovare în Premier League din istoria clubului.

Cele 3 victorii în ultimele 23 de meciuri au adus clubul într-un punct riscant și am simțit nevoia unei schimbări”, a spus președintele Tony Bloom, care a anunțat și că un nou manager va fi numit curând.Brighton s-a salvat de la retrogradare


Brighton s-a salvat de la retrogradare cu o etapă înainte de finalul campionatului, profitând de înfrângerea lui Cardiff de pe teren propriu, 2-3 cu Crystal Palace. Echipa ar fi avut o misiune extrem de grea, ținând cont că în ultima etapă a jucat cu Manchester City.

”Cetățenii” aveau nevoie de toate punctele pentru a câștiga campionatul și le-au obținut după un categoric 4-1, chiar dacă Brighton a deschis scorul. City a acumulat, astfel, 98 de puncte, cu unul mai mult decât rivala Liverpool.


sursa: digisport.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7171 secunde