Florentin Pera, noul antrenor al echipei CS Tomis

699
Florentin Pera, noul antrenor al echipei CS Tomis - handbal-1311706302.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal feminin CS Tomis are, începând de ieri, un nou antrenor, în persoana lui Florentin Pera. Pe tânărul tehnician îl așteaptă o misiune infernală, în condițiile în care lotul constănțean este, la ora actuală, cel mai "subțire" din campionat!

Florentin Pera este omul pe care noua conducere a CS Tomis l-a adus pe litoral, cu scopul de a scoate din furtună handbalul feminin constănțean. În vârstă de 31 de ani, antrenorul a mai pregătit formațiile Mureșul Târgu Mureș, Cetate Deva și, în ultimii trei ani, Universitatea Reșița.
Contractul dintre Pera și CS Tomis se va semna în cursul zilei de azi și va fi valabil pe doi ani, obiectivul în primul sezon fiind reconstrucția echipei și menținerea în Liga Națională.
"Am ajuns la o înțelegere cu Florentin Pera, mâine (n.r. - astăzi) vom perfecta și documentele. Sperăm ca, împreună, să facem treabă bună, mai ales că este considerat a fi, la ora actuală, unul dintre cei mai promițători tehnicieni ai României", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CS Tomis, Paul Alexe.
Ieri, Pera a asistat la meciul amical pe care CS Tomis, sub comanda Marianei Tudora (antrenor secund), l-a susținut, la sala din bd. Aurel Vlaicu, în compania junioarelor de la CSS 1.

În lotul Tomisului, au mai apărut două handbaliste. Este vorba despre Andreea Dincu, extrema care a revenit din Franța, după ce varianta transferului la o echipă de liga a II-a a picat, și Roxana Bratu, de la HCM Buzău, care a fost în probe la Constanța și în cazul căreia s-a luat decizia păstrării în lot.
De asemenea, noua conducere a clubului poartă tratative (avan-sate) cu jucătoarea Cristina Strungaru, fostă la HCM Roman, în prezent liberă de contract.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1772 secunde