Flavia Pennetta a câștigat turneul US Open! DECIZIA RADICALĂ A SPORTIVEI

122
1
Flavia Pennetta a câștigat turneul US Open!  DECIZIA RADICALĂ A SPORTIVEI - flaviapennettausopen20153348799-1442129363.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea italiană de tenis Flavia Pennetta, cap de serie numărul 26, a câștigat turneul US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, după ce a învins-o în finală pe compatrioata sa Roberta Vinci, cu 7-6 (4), 6-2, la arenele Flushing Meadows din New York.


Pennetta și-a anunțat retragerea din activitate imediat după încheierea finalei. Italianca a mărturisit că luase decizia înaintea turneului american.

Pennetta (33 ani), victorioasă în semifinale în fața româncei Simona Halep, s-a impus într-o oră și 33 de minute, ambele italience reușind cele mai bune performanțe din carierele lor. Pentru Pennetta a fost a 49-a participare la un turneu de Mare Șlem.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4207 secunde