€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Fiul regretatului Reyes a semnat cu Real Madrid. Mesajul emoționant al puștiului pe Instagram

Ştire online publicată Marţi, 04 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
foto: DailyMail
Fiul regretatului Reyes a semnat cu Real Madrid. Mesajul emoționant al puștiului pe Instagram - 142581267094965joseantonioreyese-1559633880.jpg
Jose Antonio Reyes (35 ani) a fost jucător la Sevilla, Arsenal și Real Madrid și avea două fiice și un fiu. Băiatul poartă același nume, are 11 ani și va juca din sezonul următor pentru echipa de juniori a lui Real Madrid. Până acum, fiul lui Reyes a jucat la academia celor de la Leganes.

Celebrul fotbalist a decedat sâmbătă, la vârsta de 35 de ani, într-un accident de mașină. Spaniolul se afla la volanul automobilului său, care în momentul impactului rula cu o viteză de 237 km/h.

Jose Antonio Reyes Jr, mesaj emoționant pe Instagram

Fiul lui Reyes a postat în ziua decesului tatălui său o fotografie cu ei doi pe Instagram, însoțită de un mesaj emoționant: ”Ăsta a fost ultimul moment petrecut împreună, tată... În ziua aceea mi-ai dat un sfat, așa cum faci întotdeauna, dar azi nu te-ai mai întors acasă și este o zi cumplită pentru mine. Am fost și voi fi mereu foarte mândru de tine, Jose Antonio Reyes.

Nu am reușit să petrecem foarte mult timp împreună, dar numai noi doi știm cât de mult ne iubeam. Știu că vei avea grijă de mine de acolo de sus și nu te voi uita niciodată. Îl vreau pe tata înapoi! Vă mulțumesc mult tuturor pentru mesajele de încurajare pe care le primesc!”


Jose Antonio Reyes a fost junior la Sevilla și a evoluat în cariera de fotbaslist pentru Sevilla U19, Sevilla B, FC Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Atletico Madrid, Benfica, Espanyol, Cordoba, XJ T. Leopard și Extremadura, scrie digisport.ro


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7292 secunde