Fiul fotbalistului Cosmin Pașcovici a murit, după ani de chin și suferință

9596
Fiul fotbalistului Cosmin Pașcovici a murit, după ani de chin și suferință - pascovicifamilie-1539278050.jpg

Articole recomandate

Denis, fiul fotbalistului Cosmin Pașcovici, a murit joi, 11 octombrie, la doar 13 ani, după o suferință grea și îndelungată, scrie adevărul.ro

Încă de la vârsta de 2 ani, copilul trecuse prin numeroase operații, intervenții pe creier pentru îndepărtarea unei tumori canceroase, tratamente dure de chimioterapie și radioterapie și nu se mai putea deplasa, fiind imobilizat în căruciorul cu rotile.

Părinții s-au luptat din răsputeri pentru vindecarea copilului lor. Fotbalistul, după încheierea activității competiționale (Farul, Dinamo, Națională etc), a plecat să muncească în străinătate pentru a face rost de bani pentru îngrijirea medicală a lui Denis.

Mama lui Denis, Ionela Adina Pașcovici, a postat un mesaj de rămas-bun pe Facebook - "Zbor lin, Denis", deasupra unei poze cu următorul text: "Te voi iubi mereu și te voi păstra pe veci în inima mea, pentru că acolo... ai locul tău, pe care nimeni nu-l va putea ocupa vreodată!".

"S-a stins un înger de copil iar pierderea este aproape imposibil de realizat. În aceste clipe grele prin care trece familia Pascovici, echipa și clubul FC Farul Constanța sunt alaturi de ei în aceste momente triste.

Sincere condoleanțe !"

"În această seară s-a stins din viață Denis, băiatul fostului internațional Cosmin Pașcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorință a fiului aflat în suferință după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naționale l-au primit acum, la ședința dinaintea partidei Lituania-România.

Federația Română de Fotbal și Echipa națională de fotbal a României transmit condoleanțe și sunt alături de familia îndurerată. Odihnește-te în pace, Denis!", a transmis Echipa Națională de Fotbal a României, pe pagina de Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0324 secunde