Fitness, aerobic, aquagym și bowling - în "Luna Primăverii Constanța 2008"

1757
Direcția pentru Sport a Județului Constanța, în parteneriat cu Primăria, Consiliul Județean, Inspectoratul Școlar Județean, Comisia de educație sportivă, Centrul de distracții Europa și Spa Center Iaki, organizează, în această perioadă, o serie de activități fizice și sportive, incluse în proiectul "Luna Primăverii - Constanța 2008".

Astfel, 500 de reprezentante ale sexului frumos, cadre didactice și eleve ale Colegiului Național "Mihai Eminescu", Colegiului Național Pedagogic "Constantin Brătescu", Colegiului Tehnic "Tomis" și Liceului Teoretic de Telecomunicații, vor beneficia din plin de aceste acțiuni.
Primele binemeritate sesiuni de relaxare vor avea loc, pe 1 și 2 martie, de fiecare dată în intervalul orar 10-13, la Spa Center Iaki: "Ghioceii sportivi", cu fitness și aquagym. Și sala CSS 1 apare pe "desfășurător", aici doamnele și domnișoarele fiind invitate, pe 7 martie, la ora 13, la exerciții de aerobic și fitness.
Tradiționalul meci de handbal feminin al "veteranelor" va avea loc, pe 6 martie, de la ora 19, la Sala Sporturilor, sub genericul "Femeia 2008, mișcare, sănătate" urmând a se reîntâlni foste glorii ale sportului pe semicerc. De asemenea, pe 7 martie, de la ora 18, la Complexul de distracții Europa, va fi desemnată "Campioana la bowling" - "zeița" care va dărâma cele mai multe popice.
Și în județ sunt pregătite competiții. Pe 1 martie, de la ora 10, la sala de sport Nisipari, în organizarea Școlii cu clasele I-IV Poarta Albă, se va desfășura Cupa Mărțișor la handbal, iar în intervalul 10-13 martie, la sala de sport a Liceului "Nicolae Bălcescu" din Medgidia, va fi rândul micilor gimnaste să-și dispute Cupa Mărțișorului.
Nu în ultimul rând, persoanele cu disabilități vor avea parte de emoțiile competiției în Cupa Primăverii, astăzi, la Complexul Sportiv Tomis.

Să redescoperim plăcerea de a face sport
"Scopul acestei serii de evenimente îl reprezintă menținerea unei bune stări de sănătate și consolidarea socializării cetățenilor, prin crearea unui cadru social și organizatoric favorizant.
Ne-am propus să îi atragem pe constănțeni, fără nicio discriminare, în mod liber și voluntar, independent sau în cadru organizat, pentru practicarea activităților fizice și sportive. Sperăm ca doamnele Constanței să aibă parte de o săptămână veselă și să redescopere plăcerea de a face sport", a declarat Elena Frîncu, directorul executiv al DSJ Constanța.
Coordonatori de program sunt Mariana Tudora, Mihai Orzan și Corina Straton. Suma totală alocată "Lunii Primăverii 2008" este de 20.000 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0867 secunde