Firmele constănțene au undă verde la înscriere la Campionatul de minifotbal

363
Firmele constănțene au undă verde la înscriere la Campionatul de minifotbal - firmeleminifotbal-1438795745.jpg

Articole de la același autor

Ieri, au demarat înscrierile pentru ediția a patra a Campionatului de minifotbal pen-tru firme și instituții Cupa "Black Sea & Edimar". Acestea se vor încheia pe data de 15 septembrie, când va începe competiția.

Organizatorii și-au propus ca, de data aceasta, să atingă un număr de 60 de echipe participante, având în vedere reușita edițiilor anterioare.

"Ne dorim să aducem 60 de echipe participante la această ediție. Va fi o realizare pentru noi. Putem spune că este unul dintre cele mai bine organizate campionate de minifotbal pentru firme din țară", a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, Marius Văleanu, președintele Edimar Atletic Club.

Taxa de participare este de 1.800 de lei per echipă, iar pentru formațiile participante în ediția anterioară, taxa de înscriere este de 1.500 de lei. Fiecare instituție poate înscrie câte doi jucători invitați.

Cele 60 de echipe vor fi împărțite în 10 grupe, fiecare a câte șase echipe. Meciurile din grupe se vor disputa după sistemul tur-retur. Turul este programat în perioada 15 septembrie - 30 noiembrie, iar returul va fi organizat anul viitor, în perioada 1 februarie - 30 martie.

Meciurile se vor disputa în două locații: baza sportivă Edimar Atletic Club și baza sportivă Nad Field.

Se vor califica primele trei echipe din fiecare grupă, plus câștigătoarea ediției a III-a, CS Pompierul, și echipa gazdă Black Sea Equilibrum. Se vor forma opt echipe și se va juca după sistemul unui turneu final.

La conferința de presă de ieri, au mai fost prezenți Daniel Ene, președintele Black Sea Equilibrium, Andrei Stoenescu, vicepreședintele Black Sea Equilibrium, și Vasilică Ivan, organizator.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6192 secunde