Fiorentina pregătește un nou transfer de răsunet, după Franck Ribery și Kevin-Prince Boateng

810
Fiorentina pregătește un nou transfer de răsunet, după Franck Ribery și Kevin-Prince Boateng - agfzad04mdu4nwjiyjfmnti4yjq5mzri-1570192050.jpg

Articole recomandate

Fiorentina pregătește un alt transfer de răsunet, după ce i-a adus, în această vară, pe Franck Ribery (36 de ani) și Kevin Prince Boateng (32 de ani), scrie digi24.ro

Se pare că formația "viola" s-a orientat spre un alt francez și anume Hatem Ben Arfa (32 de ani), jucător care poate ajunge în Italia liber de contract, potrivit Tuttosport. Fotbalistul nu mai are echipă, după ce și-a încheiat înțelegerea, în luna iulie, cu fostul club, Stade Rennes.

Se pare că negocierile vor începe curând. Fiorentina nu este, totuși, singura formație din Serie A care îl dorește pe jucătorul francez. Și Sampdoria s-a interesat de serviciile sale, iar Ben Arfa ar urma să aleagă oferta cea mai avantajoasă pentru el.

Hatem Ben Arfa are 18 trofee în palmares

Hatem Ben Arfa a jucat la Hull City, PSG, Nice, Rennes, Newcastle, Olympique Marseille și Olympique Lyon. Jucătorul de 32 de ani are în palmares 18 trofee, toate din Franța:

5x Campionatul Franței

3x Cupa Franței

3x Cupa Ligii Franței

7x Supercupa Franței

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8199 secunde