Fiorentina nu renunță ușor la Ianis Hagi. "Este mai talentat decât Chiesa și Simeone"

222
Fiorentina nu renunță ușor la Ianis Hagi.

Articole de la același autor

Situația lui Ianis Hagi la Fiorentina este departe de a se rezolva. Chiar dacă tatăl său, Gheorghe Hagi, declara în urmă cu câteva zile că îl va repatria pe fiul său, șefii Fiorentinei nu vor să-i dea drumul în aceleași condiții în care l-au achiziționat, pe motiv că acesta ar fi câștigat calitate în cei doi ani petrecuți la Firenze și că poate deveni un jucător de mare valoare. Astfel, conducerea echipei de pe "Artemio Franchi" cere și un procent dintr-un viitor transfer.

Prin presa din Turcia au circulat zvonuri care anunțau că Ianis Hagi va ajunge la Istanbul, locul unde s-a născut în urmă cu 19 ani. Cu toate acestea, dacă Fiorentina nu va accepta oferta de 2 milioane înaintată de FC Viitorul, Ianis Hagi are următoarele variante: fie va rămâne la Fiorentina Primavera (echipa secundă), nefiind în grațiile antrenorului echipei mari, Stefano Pioli, fie va fi împrumutat la SPAL, Pescara, sau FC Viitorul.

v v v

Fanii contestă decizia conducerii de a nu-i oferi mai multe minute jucătorului român.

"Când te gândești că, dintre copiii Fiorentinei, Ianis Hagi era cel care putea călca cel mai mult pe urmele tatălui său, cu tot respectul pentru Chiesa și Simeone, dar Hagi este mai talentat și toată lumea se aștepta ca el să prindă zborul. Totuși, nu s-a întâmplat asta, iar Hagi a terminat prin a avea mari dificultăți. Și asta nu pentru că duce povara unui nume uriaș pe umeri, ci din cauza structurii sale fizice și a lipsei de încredere din partea antrenorilor. În aceste condiții, sclipirile de geniu ale lui Ianis le-am putut vedea doar la echipa de tineret, unde a fost capabil să facă diferența", anunță site-ul de casă Firenze Viola. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6117 secunde