Finanțare pentru FR de Tenis. "Trebuie să rezolvăm situația"

266
Finanțare pentru FR de Tenis.

Articole de la același autor

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a declarat, ieri, pentru Agerpres, că la 12 aprilie va avea loc o Adunare Generală Extraordinară pentru deblocarea situației juridice a FRT, instituție care riscă să rămână și în 2019 fără finanțare din partea Ministerului Tineretului și Sportului.

În cadrul acestei Adunări Generale Extraordinare, cei 53 de membri asociați vor trebui să voteze acordarea de drepturi depline și înscrierea în actul constitutiv a celorlalți 317 membri afiliați.

"Am avut discuții cu ministrul Bogdan Matei și i-am prezentat situația. Astfel că, în 12 aprilie, a fost programată o Adunare Generală Extraordinară la care să participe cei 53 de membri asociați. Ea a fost convocată la solicitarea a 50%+1 dintre membrii asociați. Pentru a se întruni cvorumul, va fi nevoie de două treimi, iar singurul punct pe ordinea de zi va fi modificarea actului constitutiv al Federației Române de Tenis. Mai exact, pentru deblocarea situației este nevoie ca 50%+1 dintre membrii asociați prezenți să voteze înscrierea în actul constitutiv a membrilor afiliați pentru ca și aceștia să aibă drepturi depline. Sperăm să ajungem la un acord și să rezolvăm această problemă", a declarat președintele FRT, George Cosac.

Constănțeanul a câștigat al doilea său mandat la conducerea FRT la alegerile din 17 noiembrie 2017, fiind votat de 140 din cei 160 de membri prezenți. Ministerul Tineretului și Sportului nu a recunoscut alegerile, susținând că la Adunarea Generală trebuia să voteze doar membrii asociați. În consecință, MTS a refuzat să acorde finanțare Federației Române de Tenis pe anul 2018. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3275 secunde