În week-end, la sala "Tomis"

Final Four-ul Ligii de Baschet Amator din Constanța

406
Final Four-ul Ligii de Baschet Amator din Constanța - finalfour-1457547110.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 11 martie, de la ora 20, sala de jocuri din complexul "Tomis", din strada Flămânda, va fi gazda Final Four-ului Ligii de Baschet Amator din Constanța (LBAC).

Cele mai puternice echipe se vor înfrunta pentru titlul de campioană: prima semifinală se va disputa între Animal Pack și Saint, iar cea de-a doua, între Carp Team și Pirates. Finalele se vor juca duminică, de la ora 19, în aceeași sală.

"A fost un sezon reușit, echipele au dat tot ce au avut mai bun, iar acum am ajuns la meciurile finale, unde se vor întâlni echipele cu cei mai buni jucători din Constanța, în acest moment", a declarat Andrei Talpeș, președintele LBAC, în conferința premergătoare Final Four-ului.

În cadrul aceleiași conferințe, a fost prezent și directorul executiv al Direcției Județene de Sport și Tineret Constanța, Claudiu Teliceanu, care a dorit să îl felicite pe Andrei Talpeș și echipa sa, pentru implicarea în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea sportului constănțean: "Vine vara și ne vom muta din sălile de sport în aer liber. Este motivul pentru care am achiziționat o serie de panouri mobile, astfel să dezvoltăm noi proiecte".

La finalul sezonului actual, se vor căuta modalități de formare a unei noi echipe profesioniste de baschet masculin la Constanța. În urma acestor competiții, vor fi selectați cei mai buni jucători ce ar urma să reprezinte orașul în următorul sezon de baschet al ligii secunde. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5185 secunde