Final dramatic de meci pentru BC Athletic. Constănțenii au pierdut la limită

187
Final dramatic de meci pentru BC Athletic. Constănțenii au pierdut la limită - final-1579469921.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța a avut parte, vineri seara, de un meci de infarct în deplasare cu CSM Sighetu Marmației.
Echipa antrenată de Alexandru Olteanu a jucat cu calificarea pe masă meciul, care a fost unul foarte echilibrat până la ultima fază de joc.


După primele două sferturi tabela arăta 41-39 pentru gazde, însă odată ieșiți de la cabine, constănțenii au controlat jocul până spre finalul acestuia.


Cu doar un minut și 23 de secunde înainte de ultimul fluier, BC Athletic conducea cu scorul de 84-77 și era foarte aproape de victorie.


Ca printr-o minune, CSM Sighetu Marmației a întors soarta partidei și s-a impus cu 86-84, provocându-le astfel constănțenilor o înfrângere extrem de dureroasă.


"Gladiatorii din Tomis nu reușesc să se impună în deplasarea de la Sighetu Marmației și cedează la finalul unui meci foarte disputat, scor final 86-84.


BC Athletic a cedat în deplasarea de la CSM Sighet după o repriză secundă în care a revenit de la un handicap de două puncte la pauză, 41-39.


Constănțenii au egalat la primul atac al reprizei secunde iar finalurile ultimelor sferturi au fost mai tot timpul unele care au dus Constanța în penalizare, sfertul 4 marcând și trecerea la conducere a celor de la CSM Sighet la un punct, 61-60.
Ultimul sfert a fost decisiv în economia partidei, unul în care BC Athletic a avut și cel mai mare avantaj, de 7 puncte, finalul fiind o luptă pentru timp, cu faulturi intenționate de partea gazdelor, situație care făcut tabela să arate 85-84 cu 36 secunde rămase din meci. Pe final Gladiatorii din Tomis puteau egala prin Kilgore de la linia de libere însă jucătorul nostru a ratat ambele libere, finalul arătând 86-84 pe tabelă.


"Mulțumim tuturor pentru sprijin. Team is everything!", a fost mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului constănțean.


Pentru "Gladiatorii din Tomis" au marcat Georgian Păun 22 de puncte, Christian Chițu 19p, Kyle Kilgore 15p, Andrei Oprean 9p, Cristian Mâinea 7p, Rahsaan Williams 4p, Adrian Trandafir 4p, Darian Bryant 2p și Affia Ambadiang 2p. A mai evoluat Victor Dudaș.


Baschet Club Athletic Constanța a căzut pe locul 5 în Grupa B a Ligii Naționale de Baschet Masculin, având 5 victorii și 9 înfrângeri.


Meciul pierdut împotriva celor de la CSM Sighetu Marmației va rămâne o amintire tristă pentru baschetbaliștii din Constanța, însă aceștia trebuie să se adune și să meargă mai departe pentru a avansa în clasament.


Constănțenii sunt capabili să facă meciuri bune și au demonstrat acest lucru în mai multe rânduri, mai ales atunci când au evoluat în fața propriilor suporteri, în Sala Sporturilor din Constanța.


Atât antrenorul Alexandru Olteanu, cât și managerul Andrei Talpeș sunt doi oameni care se pun în slujba acestei echipe și fac tot posibilul ca orașul Constanța să aibă o reprezentantă în Liga Națională de Baschet Masculin.


Chiar dacă baschetul nu este un sport atât de popular în orașul de la malul mării, BC Athletic Constanța este o echipă foarte iubită și are parte de o susținere necondiționată la fiecare meci pe care îl dispută în Sala Sporturilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2244 secunde