Final de coșmar! România, învinsă de Muntenegru, la Mondialele de handbal feminin

179
Final de coșmar! România, învinsă de Muntenegru, la Mondialele de handbal feminin - meci-1575507448.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională feminină de handbal a României a avut parte, ieri, de o partidă de coșmar în Grupa C a campionatului Mondial din Japonia. 


Tricolorele au înfruntat selecționata Muntenegrului, o formație redutabilă, care are foarte multe jucătoare de top în componența lotului. România a început foarte bine meciul. Cristina Neagu și-a arătat clasa încă din primele minute și a penetrat poarta adversă cu aruncări spectaculoase, iar Iulia Dumanska a sărit din bară în bară și a pus lacăt la poartă în mai multe momente. 
La pauză tabela, arăta 12-11 pentru România, care avea prima șansă la victorie. În partea a doua, fetele antrenate de Thomas Ryde au început la fel de bine și s-au desprins la 21-17. Din acel moment, muntenegrencele au trecut la controlul partidei și au înscris șapte goluri consecutive. În cele din urmă, s-a terminat 27-26 pentru Muntenegru, echipă care obține a treia victorie consecutivă în Grupa C și care are, practic, asigurată calificarea în grupele principale. 


România se află pe locul 4 în Grupa C, cu 4 puncte, și urmează să joace, vineri, 6 noiembrie, meciul decisiv cu Ungaria pentru calificarea în grupele superioare. Partida va avea loc cu începere de la ora 12:00, ora României, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6594 secunde