Final de campionat la Medgidia. Ce premii au primit câștigătorii

272
După o lună în care echipe de fotbal din municipiu și din județ au jucat pentru titlu, campionii supremi ai fotbalului în sală au fost premiați în cadrul "Cupei Municipale de fotbal în sală – Medgdia". Ca și în anii precedenți, au fost premiate echipele câștigătoare din toate categoriile – gimnazii, licee și old boys, precum și "cel mai tehnic jucător" și "cel mai bun portar" de la toate categoriile.
Duminică a fost ziua cea mare pentru echipele din campionat. Finalele campionilor s-au jucat în Sala Sporturilor "Eftimie Ilisei" care a fost plină de spectatori.  La finalul meciurilor, s-au ales și câștigătorii, astfel la categoria "gimnazii" finala mare s-a jucat între Școala Gimnazială "Constantin Brâncuși" și "Școala Gimnazială "I.L. Caragiale", unde scorul final a fost 3 – 4.
La categoria "licee", finala mare a fost jucată de Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" și Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu", cu scorul final 2 – 4.


Finala la "Old Boys" a fost jucată de două echipe din Constanța, respectiv A.C.S. Performer și C.F.R. Municipal Constanța, iar scorul a fost 4 – 1.


Premiile pentru categoriile de Old Boys au fost:


 Locul I – 3.000 lei
Locul II – 2.000 lei
Locul III – 1.500 lei
Locul IV – 1.000 lei
 
Pentru categoriile Licee și Gimnazii, premiile au fost:


Locul I – 3 mingi și 12 seturi de echipament
Locul II – o minge și un set de echipament
Locul III – un set de echipament
Locul IV – un set de tricouri


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Martie 2015
Stire din Cultură-Educație : Expoziție de fotografie, la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.5895 secunde