€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Fiica lui Ilie Balaci, mesaj de mulțumire pentru SMURD

Ştire online publicată Marţi, 23 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Lorena Balaci a anunțat că familia nu a ridicat suspiciuni asupra decesului fostul mare fotbalist. Mai mult, ea a ținut să le mulțumească celor de la SMURD pentru modul în care s-au implicat și că autopsia este o procedură normală în astfel de cazuri.


Lorena Balaci nu a mai putut continua dialogul la apariția lui Eugen Trică, fostul ginere al lui Balaci, cei doi izbucnind în lacrimi în momentul revederii.


Lorena și Eugen au plecat la braț în încăpererea unde e depus trupul fostei glorii a fotbalului românesc. Lorena a făcut aceste precizări, după ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat că va face anchetă. 


„Ne-am autosesizat în urma suspiciunilor pe care familia le-a ridicat pentru că Ilie Balaci este un erou național, prin urmare era datoria noastă să facem acest lucru. Am constituit o echipă de control care se va deplasa la Craiova pentru a verifica exact ce s-a întâmplat în cazul lui Ilie Balaci. Se va verifica modul în care s-au respectat procedurile de preluare a pacientului, de la dispecerat la declararea decesului”, a spus Sorin Pintea. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6129 secunde