Fetele profesorului Paul Neagu, la un pas de medalie la Mondialele de tineret

506
3

Articole de la același autor

Ianuarie este luna sporturilor de iarnă, iar reprezentanții României au comportări remarcabile în competițiile găzduite la mii de kilometri depărtare de casă. Ultimele vești despre performanțele tricolorilor vin tocmai din Germania. 


După ce au scris istorie la Innsbruck (Austria), unde au câștigat prima cursă de feminină de bob 4 din istorie, învingând puternicele echipaje ale Canadei și Statelor Unite ale Americii, sportivele din România își continuă cu brio traseul competițional. 


Echipajul feminin de bob 2 al României, în componența Maria Constantin (pilot)/Andreea Grecu, s-a clasat pe un onorant loc 5 la Campionatul Mondial de bob - tineret, competiție desfășurată, la sfârșitul săptămânii trecute, pe pârtia din Winterberg (Germania). 
Fetele antrenate de profesorul constănțean Paul Neagu au încheiat reuniunea cu timpul de 1:55.58, la mai puțin de jumătate de secundă distanță de medalia de bronz. 


"Este un rezultat bun și sunt convins că se poate și mai bine. Fetele merg pe un bob nou și au nevoie de mai mult timp pentru a se obișnui cu el. Nu trebuie omis faptul că am reușit o clasare superioară în condițiile unei concurențe selecte, fiind mai buni decât Austria, Belgia, Rusia, Spania sau Italia", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Paul Neagu. 


Podiumul Mondialelor de la Winterberg a fost acaparat de reprezentantele Germaniei, învingătoare fiind Stephanie Schneider și Lisa Marie Buckwitz, singurele care au coborât sub plafonul de un minut și 55 secunde - 1:54.58, iar pe poziția a patra, a terminat echipajul Marii Britanii. 


România a mai avut în competiție încă un echipaj, format din Ana Constantin și Olivia Vild, care o ocupat în final locul 9 (timp - 1:57.53). 


"Aventura albă" continuă, iar începând de mâine, tricolorele vor concura la Cupa Europei de la St. Moritz (Elveția), pentru ca, o săptămână mai târziu, să fie prezente la întrecerile Cupei Mondiale și a Campionatelor Europene. 


Comentează știrea

Medesan
26 ianuarie 2016
Felicitari!

Bravo! Succes in continuare! Suntem mandrii de voi!

Dan
27 ianuarie 2016
Sport

Bravo tuturor pt.reusitele voastre si mult succes la urmatoarele Competitii !!! Stiu ca implica f.mult efort acest sport extrem,de aceia EU personal doresc sa aveti mult succes si sa reveniti cu bine a casa !!!

Dan
27 ianuarie 2016
Sport

Bravo tuturor pt.reusitele voastre si mult succes la urmatoarele Competitii !!! Stiu ca implica f.mult efort acest sport extrem,de aceia EU personal doresc sa aveti mult succes si sa reveniti cu bine a casa !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3688 secunde