Festivalul sportiv TriChallenge pune la încercare rezistența fizică

232
1
Festivalul sportiv TriChallenge pune la încercare rezistența fizică - festivalul-1473350658.jpg

Articole de la același autor

Mâine, stațiunea Mamaia va fi gazda celei de-a VIII-a ediții a competiției TriChallenge. Lacul Siutghiol, bulevardul Mamaia (din Năvodari până la Aqua Magic), parcarea Rex, pro-menada și plaja, toate vor fi însuflețite de cei peste 1.500 de participanți care vor înota, vor pedala și vor alerga. 


Ediția din acest an a TriChallenge se va desfășura sub forma unui festival, având trei componente: competiția de-dicată amatorilor și sportivilor profesioniști la Super Ligă, TriKids (aquatlon și duatlon pentru copii) și Crosul de seară "Beach Run". Fondul de premiere al acestei competiții se ridică la 30.000 lei.


Evenimentul este organizat de Asociația Smart Atletic Team, cu sprijinul Federației Române de Triatlon și al Primăriei Municipiului Constanța.


Comentează știrea

costica
9 septembrie 2016
Nu mai trebuie să aștepți!

Cu noi, visul tău devine realitate!Tu îți alegi viitorul!Totul este absolut Sigur! Aceasta este o sansa pentru persoane hotarate si extrem de serioase,100-285 e din prima luna! Cereti acum detalii la email: pacurarucostica1963@gmail com http://www.commhubb.com/affiliate.php?ref=243447 http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy, la Harlequin
Pagina a fost generata in 2.1634 secunde