Festivalul Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă va avea loc la Techirghiol

Luni, 05 Septembrie 2016
392
În perioada 10-12 septembrie, la Techirghiol, va avea loc prima ediție a Fes-tivalului Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă, la care vor lua parte peste 150 de sportivi înscriși la cele zece discipline spor-tive distincte ce vor fi practicate atât pe apă cât și pe plajă.


Acest eveniment este inclus în calendarul competițional 2016 al evenimentelor pro-gramate sub egida celei de-a ll-a ediții a Săptămânii Europene a Sportului, activitate cofinanțată de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus +.


Conform programului, la finalul fiecărei zile competiționale se desfășoară festivitate de premiere după care sportivii și voluntarii se vor bucura de momente de relaxare în cadrul unor evenimente de socializare, pe plajă, la lumina torțelor, cu muzică, la baza Clubului Nautic Român. Programul artistic va fi asigurat de Asociația Artacces, Clubul Doors din Constanța, Comunitatea Elenă din Constanța și Clubul Dance Art.


Evenimentul este organizat de Clubul Nautic Român în parteneriat cu Asociația Județeană Sportul Pentru Toți și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Constanța, cu colaborarea Ligii Navale Române și a Primăriei Techirghiol.


Pagina a fost generata in 0.1763 secunde