Liga Națională de handbal masculin

Festival de goluri pentru HCDS, în confruntarea cu CSM Făgăraș

222
Festival de goluri pentru HCDS,  în confruntarea cu CSM Făgăraș - festival-1541346809.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a obținut a șaptea victorie consecutivă a stagiunii, sâmbătă, la Sala Sporturilor, după ce a dispus fără mari emoții de CSM Făgăraș, scor 37-23

(17-14), într-o partidă contând pentru etapa a Vlll-a a Ligii Naționale.

Antrenorii dobrogenilor, Zvonko Sundovski și Marko Isakovic, au oferit minute întregului lot de jucători. Sârbul Nemanja Mladenovic, proaspăt refăcut după accidentarea la umăr, a punctat de două ori, de pe lista marcatorilor nelipsind nici tinerii Alexandru Andrei și Daniel Susanu.

Iată lista completă a marcatorilor: Irakli Chikovani (8), Dejan Malinovic (6), Marius Mocanu (4), Ionuț Nistor (4), Daniel Susanu (4), Alexandru Andrei (3), Zoran Nikolic (3), Nemanja Mladenovic (2), Vencel Csog (2), Janko Kevic (1) și Sabin Ignat (1).

"Meciul a fost la discreția noastră, am condus tot timpul. Sunt mulțumit de felul în care au jucat băieții. Ne aflăm într-o formă foarte bună, ne bucurăm de acest lucru, care ne dă speranțe pentru dubla cu RK Malmo, din Cupa EHF. Mă bucur că publicul constănțean a gustat din plin spectacolul oferit de noi, chiar dacă am întâlnit o echipă din coada clasamentului. Iată că oamenii nu vin doar la meciurile împotriva echipelor puternice. Sunt tot timpul alături de noi", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu.

Derby-ul primelor două clasate, dintre CSM București și Dinamo București, a fost reprogramat, fapt ce a permis HCDS să urce pe poziția a doua a clasamentului, cu 18 puncte.

Etapa viitoare, HC Dobrogea Sud va juca împotriva celor de la CSU Cluj, în deplasare, sâmbătă, 10 noiembrie, iar trei zile mai târziu, la Sala Sporturilor, va sosi CSM Bacău. Va fi ultimul meci înaintea duelului din Suedia, contra RK Malmo, în prima manșă a turului trei din Cupa EHF, ce va avea loc sâmbătă, 17 noiembrie, de la ora 16. Returul este programat pe 25 noiembrie, de la ora 18, la Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1054 secunde