Festival de dans sportiv, la Casa de Cultură din Constanța

259
Festival de dans sportiv, la Casa de Cultură din Constanța - festival-1575667987.jpg

Articole de la același autor

Black Sea Dance Studio organizează cea de-a XII-a ediție a Concursului Internațional de Dans "Black Sea Dance Star", competiție care intră, astfel, în galeria inițiatorilor de concursuri naționale și internaționale de prestigiu. 
Concursul își propune stimularea spiritului competitiv, motivarea pentru performanță, promovarea experienței artistice și dezvoltarea comunicării și a relaționării prin limbajul universal al dansului. 


Pe lângă oportunitatea de a câștiga un premiu, un concurs de acest gen reprezintă confirmarea muncii, a propriei valori, rezultatul obținut fiind un indicator al succesului, mai ales că în spatele a câtorva minute de spectacol, oferite cu generozitate, stau sute de ore de muncă, de repetiții, de răbdare și de voință. 


Toate întrecerile din cadrul Concursului Internațional de Dans Black Sea Dance Star sunt deschise tuturor categoriilor de profesioniști (licee de coregrafie, colegii de artă, academii, teatre etc., în cadrul cărora se efectuează cel puțin opt ore de dans clasic pe săptămână) și non-profesioniști (școli particulare, cluburi sau asociații culturale), cu vârste cuprinse între 3 și 20 ani, din țară și din străinătate. 


Și-au confirmat prezența 30 de cluburi participante, cu un număr de aproximativ 1.000 de copii. 


Competiția va fi jurizată de nouă arbitri din Bulgaria și România: Doina Stăiculescu, Alex Asenov, Mihai Petrini, Athena Zvâncă, Angelica Mihale Ceară, Elena Rizea, Silviu Oeru, Vindora Vlad Haivas, Claudia Constantinescu și este organizată de Alina Filipescu, manager și fondator Black Sea Dance Studio din Constanța. 


Evenimentul va avea loc, sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.703 secunde