Fernando Alonso, accident grav. Care e starea pilotului de Formula 1

242
1
Fernando Alonso, accident grav. Care e starea pilotului de Formula 1 - fernando-1424696599.jpg

Articole recomandate

Pilotul de Formula 1 Fernando Alonso, actualmente la echipa McLaren, a suferit ieri un grav accident la Barcelona, în timpul unor antrenamente desfășurate pe Circuit de Catalunya.

"Fernando a fost supus mai multor investigații, din precauție, și este bine. Dar va rămâne între 24 și 48 de ore sub observație", a declarat agentul pilotului, scrie ziare.com. Acesta a mai spus că accidentul a fost cauzat de o defecțiune a monopostului.

Comentează știrea

cristi
23 februarie 2015
oferta

Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Ianuarie 2015
Stire din Sport : Dramă în Formula 1!
Marţi, 30 Decembrie 2014
Stire din Sport : Veste bună despre Michael Schumacher
Pagina a fost generata in 0.6058 secunde