Femeia acuzată că și-a sugrumat băiețelul a suferit o depresie post-natală!

1397
Femeia acuzată că și-a sugrumat băiețelul a suferit o depresie post-natală! - irina21-1532431799.jpg

Articole recomandate

Cine este Irina Pleșa, femeia de 33 de ani din Craiova acuzată că și-a sugrumat băiețelul crezând că este Diavolul. Șeful Centrului de Consiliere pentru Copilul Abuzat, Maria Dumbravă, spune că Irina avea o familie frumoasă și că niciodată nu au existat semne că ar fi probleme în casa acesteia. Șefa Irinei mai spune că regretul cel mai mare este că cei din jurul ei nu au văzut semnele unei depresii post-natale. Pe de altă parte, colegii soțului Irinei spun că acesta le-a povestit că după nașterea celui de-al treilea copil tânăra a fost chiar internată după ce a suferit o depresie post-partum, scrie libertatea.ro


"Suntem profund îndurerați și extrem de marcați, Irina fiind colega noastră. Suntem alături de familie, de soțul ei, Cătălin, suntem conștienți că Irina este bolnavă, are nevoie de ajutorul nostru și de tratamentul pe care ea îl poate primi', a spus Maria Dumbravă.


Soțul Irinei Pleșa, Cătălin, lucrează în cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, în comandamentul unității.

Colegii acestuia susțin că membrii familiei sunt oameni religioși, chiar vinerea trecută Irina și Cătălin, împreună cu cei trei copii, au mers la biserica din incinta unității de jandarmi pentru a lua parte la slujbă și pentru a se spovedi.

De asemenea, Cătălin Pleșa le-a povestit colegilor săi că soția sa, după nașterea celui de-al treilea copil, a suferit o depresie post-partum, ea urmând un tratament adecvat, iar la un moment dat chiar a fost internată pentru supraveghere medicală, mai scrie libertatea.ro


xxx


O femeie din Craiova și-a ucis copilul crezând că este diavolul. Mama, care lucrează ca asistent maternal, a fost acum acuzată de crimă și reținută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, după ce a mărturisit că și-a sugrumat băiețelul de trei ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8483 secunde