Federația Română de Oină sărbătorește 85 de ani de existență

264
Federația Română de Oină sărbătorește 85 de ani de existență - federatia-1506530409.jpg

Articole de la același autor

Cupa Federației la oină, competiție care va avea loc în acest week-end, la Bacău, va închide sezonul pe iarbă în sportul nostru național. 


Șase echipe au confirmat participarea: Frontiera Tomis Constanța, Straja București, Stejarul Pârcovaci, Politehnica Cluj, Biruința Gherăești și Brigada Gherăești. 


Evenimentul face parte dintr-o serie de manifestări care marchează 85 de ani de la înființarea Federației Române de Oină și se înscrie în Săptămâna Europeană a Sportului. 


Competiția este organizată de Federația Română de Oină, Primăria Municipiului Bacău și Ministerul Tineretului și Sportului, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Inspectoratul Școlar Județean Bacău, și se va derula după următorul program: sâmbătă, 30 septembrie - ședința tehnică și meciurile din grupă; duminică, 1 octombrie - semifinalele și finalele. 


"Aniversăm 85 de ani de existență. Este un prilej de a trece în revistă multe din reușitele sportului nostru național, dar și să privim spre viitor, spre dezvoltare. Încet, dar sigur, sportul nostru național revine acolo unde îi este locul. Avem din ce în ce mai mulți copii care practică oina și asta ne bucură. Cupa Federației va strânge la start unele din cele mai bune echipe din țară. Anul trecut, competiția a fost câștigată de Straja București", a declarat președintele Federației Române de Oină, Nicolae Dobre. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3245 secunde