FCV Farul, trei puncte cu Mioveni. Ciobanu a marcat golul victoriei în prelungiri

255
FCV Farul, trei puncte cu Mioveni. Ciobanu a marcat golul victoriei în prelungiri - 163266909697978-1632724256.jpg

Articole de la același autor

Disputat pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, meciul dintre FCV Farul şi CS Mioveni, contând pentru etapa a 10-a a Ligii I la Fotbal, s-a încheiat cu o victorie obţinută in extremis de către formaţia constănţeană. Şi asta în condiţiile în care „marinarii” au dominat copios, s-au jucat cu ocaziile, iar acest lucru ar fi putut să-i coste două puncte!

Prima repriză a fost controlată total de Farul, care a deschis scorul în minutul 16, prin golgheterul Betancor, iar până la pauză şi-a trecut în cont alte cinci ocazii rarisime de a majora diferenţa prin acelaşi Betancor, Boboc şi Pitu.

Farul a continuat să preseze şi în partea secundă, dar, după ce arbitrul nu a acordat un penalty clar la intervenţia lui Iacob asupra lui Betancor, contrar cursului jocului, Mioveniul a egalat surprinzător în minutul 86, prin Rusu, care a împins mingea în poartă din careul mic.

Eforturile Farului au fost răsplătite în al doilea minut al prelungirilor, Ciobanu reuşind să-l învingă pe portarul Ducan şi să aducă trei puncte importante după primul său gol în acest sezon. Astfel, formaţia constănţeană continuă parcursul perfect de pe teren propriu, în care a ajuns la a cincea victorie din tot atâtea partide.

FCV Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani, Dussaut (min. 70, Pires), Larie, Ghiţă, Boboc (min. 46, De Nooijer), Artean, Mladen, Purece (min. 79, Petre), Ganea (min. 70, Ciobanu), Betancor, Pitu (min. 46, Sali).

Graţie acestei victorii, FCV Farul a urcat pe locul trei în clasament, cu 18 puncte. Etapa viitoare, 1/4 octombrie, echipa constănţeană va juca, în deplasare, cu FC Voluntari.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3302 secunde