FCV Farul, amical de lux cu Galatasaray Istanbul, pe malul Bosforului

226
FCV Farul, amical de lux cu Galatasaray Istanbul, pe malul Bosforului - 24071857945402323927020877811670-1630403904.jpg

Articole de la același autor

Echipele FCV Farul Constanţa şi Galatasaray Istanbul se vor întâlni într-un super meci de verificare, pe malul Bosforului. Partida este programată duminică, 5 septembrie, de la ora 11, la Istanbul, în pauza competiţională prilejuită de partidele din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Întâlnirea reprezintă un bun prilej de pregătire pentru ambele formaţii, trupa pregătită de Fatih Terim fiind calificată şi în grupele Europa League, în timp ce FCV Farul îşi doreşte un parcurs cât mai bun în acest sezon de Liga I.

„Ne bucurăm că putem evolua împotriva unui nume important din fotbalul european. Chiar dacă 14 dintre componenţii echipei au fost convocaţi la loturile naţionale de juniori, tineret şi seniori şi nu îi vom avea disponibili la acest amical, va fi un test foarte bun pentru toţi ceilalţi care vor face această deplasare”, a declarat preşedintele clubului constănţean, Gheorghe Popescu, component al „Cim Bom Bom” în perioada 1997-2001 şi autorul golului decisiv care a dus Cupa UEFA pe malul Bosforului.

Palmaresul lui Galatasaray cuprinde 22 de titluri de campioană, 18 Cupe ale Turciei, 16 Supercupe, o Cupă UEFA şi o Supercupă a Europei.

Pentru FCV Farul, nu vor putea evolua în acest meci 14 jucători, convocaţi la loturile naționale: Aioani şi Ghiţă (la seniori), Pitu şi Georgescu (naţionala U21), Grameni, Andronache, Buta, Grosu, Bîrzu (toţi la U 20), Bodişteanu, Popescu, Lazăr, Sîrbu (toţi la U19) şi Sali (la U17), informează site-ul oficial al clubului constănţean.

În afara acestora, la acţiunile loturilor naţionale din luna septembrie, au mai fost convocaţi, la lotul Under 18, alți patru jucători constănţeni: David Maftei, Vlasti Martinovic, Ştefan Duţu şi Denis Bujor (jucători de câmp).

XXX

Conducerile cluburilor FCV Farul Constanţa şi Mezokovesd Zsory FC au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al jucătorului Arpad Tordai la formaţia din prima ligă din Ungaria.

În vârstă de 24 de ani, Arpad Tordai a evoluat în trei partide din acest sezon pentru echipa constănţeană. Produs al Academiei Hagi, Arpad Tordai a câştigat alături de formaţia constănţeană campionatul, Cupa şi Supercupa României.

„Mulţumim, Arpad Tordai, şi mult succes în continuare”, a transmis conducerea clubului FCV Farul.

Foto: Facebook / Galatasaray Istanbul

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.0906 secunde