€ 4.7383
£ 5.3832
$ 4.2016

Mai multe ştiri online:

FC Viitorul vrea să lege victoriile. La rând, Hermannstadt!

Ştire online publicată Luni, 17 Septembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
FC Viitorul primește, astăzi, de la ora 21, vizita celor de la Hermannstadt, într-o partidă contând pentru etapa a Vlll-a a Ligii l de fotbal. Meciul va fi transmis în direct, pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV.

Managerul tehnic al echipei din Constanța, Gheorghe Hagi, a declarat că elevii săi nu au decât varianta victoriei în duelul cu nou promovata Hermannstadt, pentru a lega două succese consecutive, pentru prima dată în acest sezon. Runda precedentă, Viitorul a dispus cu 2-1, în deplasare, de CFR Cluj.

„Întâlnim o echipă omogenă, care și-a păstrat o bună parte din lotul pe care îl avea în sezonul trecut. Noi trebuie să ne facem jocul și sunt sigur că putem obține cele trei puncte. Este un meci pe teren propriu și nu avem altă variantă decât victoria. Mă bucur să văd că și jucătorii care au fost folosiți mai puțin au dat un randament bun și la antrenamente și atunci când a fost nevoie de ei. Cred că am reușit să formez un lot unit, competitiv, care să nu fie afectat de numeroasele plecări din ultimii ani”, a declarat Hagi.

FC Viitorul se află pe locul 8, cu 10 puncte, în timp ce Hermannstadt este pe 12, cu 7 puncte. O eventuală victorie i-ar permite Viitorului să intre în zona play-off-ului. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7612 secunde