FC Viitorul vrea să își ia revanșa, la Ovidiu, cu Chindia Târgoviște

Joi, 31 Octombrie 2019
170
FC Viitorul și Chindia Târgoviște se vor întâlni, în această seară, de la ora 20.30, la Ovidiu, pe stadionul "Central" din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi".


Echipa constănțeană este pe locul al doilea în clasamentul Ligii I, cu 25 de puncte, și se află la două "lungimi" în spatele liderului CFR Cluj. În ultima etapă de campionat, FC Viitorul a pierdut (2-3) pe terenul lui Dinamo București, după ce a fost foarte aproape de o revenire, fiind condusă cu 0-3. 


Chiar dacă formația pe care o pregătește nu a reușit să se întoarcă cu niciun punct din "Ștefan cel Mare", Gheorghe Hagi rămâne încrezător și optimist și le insuflă elevilor săi încredere, pentru a câștiga toate cele trei puncte puse în joc. 


"Trei puncte importante. Trebuie să facem un meci foarte bun împotriva unei echipe care joacă un fotbal bun, o echipă disciplinată. Trebuie să ne impunem, să marcăm și să luăm cele trei puncte. Suntem încrezători. Sperăm să vină și suporterii în număr cât mai mare și să ne susțină. Contează și atmosfera din tribune, pentru că oferă jucătorilor plăcerea de a juca fotbal", a declarat Gheorghe Hagi, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4612 secunde