FC Viitorul vizează o nouă victorie pe terenul "câinilor roșii"

330
FC Viitorul vizează o nouă victorie pe terenul

Articole de la același autor

După ce a reușit calificarea în sferturile Cupei României, FC Viitorul va juca, luni, în deplasare, cu Dinamo, în meciul contând pentru etapa a 16-a a Ligii I. 


După două victorii obținute acasă, elevii lui Gheorghe Hagi caută succesul și pe terenul dinamoviștilor, partida putând fi urmărită în direct pe Digi Sport și Dolce Sport, de la ora 20.30. 


În tur, cele două echipe au remizat (1-1). 


"Jucăm cu o echipă care, la fel ca noi, merge foarte bine. Va fi un meci deschis și frumos. O să vedem care se va impune și care va fi mai inspirat. Noi trebuie să jucăm și să marcăm", a declarat Hagi. 


FC Viitorul se clasează pe poziția a doua a ierarhiei (29 puncte), iar Dinamo se află pe locul al cincilea, cu 24 de puncte. Clasamentul este condus de Astra Giurgiu (30 p). 


Etapa a 16-a a început vineri, cu meciul Astra Giurgiu - CS U Craiova, terminat însă după închiderea ediției. Iată celelalte meciuri ale etapei: sâmbătă: Concordia Chiajna - ASA Târgu Mureș (ora 16.00), Petrolul Ploiești - CSMS Iași (ora 20.30); duminică: Pandurii Târgu Jiu - FC Voluntari (ora 18.00), CFR Cluj - Steaua București (ora 20.30); luni: FC Botoșani - Poli Timișoara (ora 18.00). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Octombrie 2015
Stire din Sport : FC Farul vrea trei puncte cu ACS Berceni
Pagina a fost generata in 0.4816 secunde