FC Viitorul va întâlni pe KAA Gent, în turul II preliminar din Europa League

182

Articole de la același autor

FC Viitorul și-a aflat, în sfârșit, adversara pe care o va întâlni în turul al doilea preliminar din Europa League. Dacă la momentul tragerii la sorți, trupa lui Gheorghe Hagi ar fi trebuit să întâlnească formația belgiană Antwerp, iată că lucrurile au luat o întorsătură ciudată. 


Din cauza unui scandal de corupție apărut în Belgia, echipa Mechelen a fost exclusă din cupele europene de Tribunalul Belgian de Arbitraj pentru Sport. Mechelen a luat parte la mai multe meciuri trucate, astfel că locul pe care a terminat sezonul s-a dovedit a fi nemeritat. Astfel, Antwerp, echipă antrenată de Ladislau Boloni, merge direct în turul al treilea preliminar din Europa League, iar FC Viitorul va da piept cu Gent, formație pe care constănțenii au mai întâlnit-o în Europa League în urmă cu trei ani. 
CBAS a hotărât că Mechelen va putea juca în prima divizie, dar este exclusă din Cupa Belgiei și Europa League. Echipa, câștigătoare a Cupei Belgiei, își câștigase dreptul să evolueze în grupele Europa League. 


Gent a trecut de Viitorul, în 2016, în Europa League, cu 5-0 și 0-0. Manșa tur dintre Gent și Viitorul se va juca în Belgia, pe 25 iulie, în timp ce returul se va disputa o săptămână mai târziu, la Ovidiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4727 secunde