Liga I la fotbal, etapa a doua a play-out-ului

FC Viitorul, trei puncte de aur în partida cu Gaz Metan Mediaş

Miercuri, 21 Aprilie 2021, 19:18
723
Victorie extrem de importantă pentru FC Viitorul, care a trecut la limită, scor 1-0 (0-0), de Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa a doua a play-out-ului Ligii I la fotbal, disputată pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu.

Echipa constănţeană, care venea după şase etape fără victorie (trei egaluri la rând şi trei eşecuri consecutive), s-a aflat permanent la conducerea ostilităţilor, a avut o posesie de peste 70 la sută, însă dominarea a fost sterilă, fazele cu adevărat periculoase la poarta lui Pleşca putând fi numărate pe degetele unei singure mâini.

După ratările lui Tsoumou (min. 36), Ciobanu (min. 62) şi Boboc (min. 70), unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ciobanu, în min. 82, care a transformat un penalty acordat pentru un fault comis de Ze Manuel asupra lui Boboc.

Aşadar, victorie pentru constănţeni, cele trei puncte ridicându-i din zona retrogradării şi oferindu-le încrederea necesară înaintea următoarelor partide.

FC Viitorul (antrenor Cătălin Anghel): Cojocaru, Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc, Matei (min. 87, Babunski), Grameni, Ciobanu (min. 87, Grădinaru), Haită (min. 70, Pitu), Tsoumou, Jo Santos (min. 59, Ganea).

Etapa viitoare, echipa constănţeană va juca, în deplasare, cu FC Voluntari. Pagina a fost generata in 0.2826 secunde