Liga I la fotbal

FC Viitorul țintește a treia victorie consecutivă

201
FC Viitorul țintește a treia victorie consecutivă - ligaifcviitorul-1439740540.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 18.30, pe stadionul Central al Academiei Hagi din Ovidiu, FC Viitorul va întâlni pe Concordia Chiajna, în meciul con-tând pentru etapa a șaptea a Ligii I. Elevii lui Gheorghe Hagi sunt neînvinși în acest sezon și sunt dornici să-și păstreze această titula-tură. Jocul va putea fi urmă-rit în direct pe Digisport 1. 


FC Viitorul ocupă locul al patrulea în clasament, cu două victorii și patru remize - 10 puncte, iar Chiajna se află pe locul 11 (5 puncte).


Astăzi, suporterii mai pot achiziționa bilete pentru partidă din următoarele puncte: orele 9.00 - 12.00: Restaurant Savorys, din Ovidiu, și din Constanța, de la Play Sports Bar (str. Căpitan Dobrilă Eugeniu, nr.19A, zona Cireșica), de pe Bd. Mamaia nr. 208, subsol (lângă Hotel GMG), iar între orele 10.00 - 19.00, de la Casa de Bilete din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu. 


Începând cu ora 16.30, de la Palatul Copiilor din Constanța, vor pleca spre stadion cursele speciale puse la dispoziție de clubul dobrogean pentru suporteri. Autocarele vor pleca din 15 în 15 minute. 


Etapa a șaptea a început de vineri, 14 august, primul meci fiind Petrolul Ploiești - FC Botoșani, scor 2-1. Sâmbătă, partidele ASC Poli Timișoara - CS U Craiova și Steaua București - ASA Târgu Mureș s-au încheiat cu același scor, 1-1. 


Aseară, după închiderea ediției, s-au mai disputat jocurile FC Voluntari - Astra Giurgiu și CSMS Iași - Dinamo București, iar astăzi, de la ora 21.00, se va mai disputa meciul dintre Pandurii Târgu Jiu și CFR Cluj, în direct pe Digisport 1. 


La sfârșitul săptămânii trecute, FC Viitorul a perfectat un nou transfer, fundașul central francez Kevin Boli semnând un contract pe trei ani cu echipa dobrogeană. Kevin Boli este fiul fostului atacant Roger Boli și nepotul celebrului interna-țional francez Basile Boli, care a jucat la Auxerre și Olimpique Marseille.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6411 secunde