Liga I de fotbal, etapa a IX-a

FC Viitorul - Steaua, cel mai important test pentru constănțeni

209
1
FC Viitorul - Steaua, cel mai important test pentru constănțeni - ligaviitorul-1440781470.jpg

Articole de la același autor

Duminică, FC Viitorul va juca în Capitală, pe Arena Națională, împotriva Stelei, în meciul contând pentru etapa a IX-a a Ligii I. Partida va începe la ora 21.00 și poate fi urmărită pe Digisport 1 sau pe Antena 1.


În week-end, echipa lui Gheorghe Hagi va avea încă un test de trecut. FC Viitorul va înfrunta Steaua București în cel de-al nouălea meci din Liga I. 


Gruparea constănțeană a reușit să-și păstreze titlul de neînvinsă și are trecute în palmares patru victorii și patru remize, fiind acum pe locul al doilea, în timp ce Steaua are trei victorii, patru remize și o înfrângere și se află pe locul cinci. 


Echipa bucureșteană vine după o deplasare în Norvegia, unde a învins pe Rosenborg (1-0), dar a ratat calificarea în grupele Europa League.


"Din punctul meu de vedere, este cel mai ușor meci. Dacă pierdem, nu este o surpriză, iar dacă obținem un punct sau câștigăm este o «bombă». Steaua este echipa cea mai bună din țară, chiar dacă nu a fost foarte bine pregătită pentru unele meciuri. Ca să obținem o victorie în fața Stelei trebuie să joci foarte bine. Eu sunt încrezător și sper din toată inima că ne vom lupta de la egal la egal", a declarat pentru "Cuget Liber", preșe-dintele Academiei, Paul Peniu. 


Sâmbătă se vor disputa meciurile dintre ACS Poli Timișoara - Concordia Chiajna (ora 18.30) și Pandurii Târgu Jiu - Dinamo (21.00). 


Duminică, de la ora 18.30, Petrolul Ploiești va întâlni Astra Giurgiu.


Clasamentul ligii este următorul: 
1. Astra Giurgiu (17), 2. FC Viitorul (16), 3. Dinamo (16), 4. ASA Tg. Mureș (13), 5. Steaua București (13), 6. Pandurii Tg. Jiu (12), 7. CSMS Iași (11), 8. Concordia Chiajna (8), 9. CFR Cluj (6), 10. CS U Craiova (6), 11. FC Botoșani (6), 12. ACS Poli Timișoara (5), 13. FC Voluntari (4), 14. Petrolul Ploiești (1).


Etapa a noua se va încheia luni, când se va disputa meciul dintre CFR Cluj - FC Botoșani. 


În acest week-end, vor începe și campionatele pentru Juniori A (jucători născuți după 1 ianuarie 1997) și Juniori B (născuți după 1 ia-nuarie 1999), competiții la care participă și juniorii de la FC Farul. La ambele categorii de vârstă, FC Viitorul va juca cu Concordia Chiajna, iar FC Farul cu Juventus București. 


Comentează știrea

dan
30 august 2015
titlu articol

Titlul corect este FCSB - FC Viitorul, pentru ca se joaca la FCSB.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7925 secunde