Liga I la fotbal

FC Viitorul speră într-un rezultat pozitiv în meciul cu Dinamo

238
FC Viitorul speră într-un rezultat pozitiv în meciul cu Dinamo - fcviitorul2-1614267026.jpg

Articole de la același autor

Două foste campioane ale României, Dinamo Bucureşti şi FC Viitorul, aflate acum mai aproape de retrogradare decât de cupele europene, se întâlnesc, vineri, 26 februarie, de la ora 20.30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, într-un duel al suferinţei, contând pentru etapa a 25-a a Ligii I la fotbal.

La FC Viitorul, după „episodul Covid-19”, va reveni pe bancă antrenorul Mircea Rednic, iar tabăra constănţeană este optimistă că va pleca cu un rezultat pozitiv din Bucureşti.

„Este un meci destul de greu, întâlnim o echipă foarte bună, cu tradiţie în fotbalul românesc, dar noi ne gândim la victorie, pentru că avem mare nevoie de ea. În ultimele trei meciuri, ne-a lipsit golul, cred că ar trebui să fim mult mai concentraţi în faţa porţii, să fim mult mai prezenţi în careu, pentru că doar aşa putem să marcăm. Sperăm să luăm cele trei puncte, mai sunt puţine meciuri şi trebuie să scoatem maximum de puncte la fiecare dintre ele. Toţi ne gândim că putem să salvăm pe ultima sută de metri acest campionat şi cred că putem să facem asta”, a declarat, joi, 25 februarie, într-o conferinţă de presă, atacantul George Ganea.

Cele două echipe sunt vecine în clasament, Dinamo ocupă locul 12, cu 26 de puncte (24 jocuri), iar FC Viitorul, locul 13, cu 25 de puncte (23 jocuri). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3875 secunde