FC Viitorul și-a prezentat noua achiziție. A semnat până în 2023

424
FC Viitorul și-a prezentat noua achiziție.  A semnat până în 2023 - fcviitorul-1547219721.jpg

Articole recomandate

Mijlocașul Andrei Târcoveanu a oferit primul interviu și primele fotografii din postura oficială de jucător al FC Viitorul. Jucătorul în vârstă de 21 de ani a fost prezentat oficial pe litoral, joi, înaintea plecării echipei spre cantonamentul din Antalya, unde va sta timp de două săptămâni. Târcoveanu a semnat un contract cu FC Viitorul până în vara anului 2023.

"Îmi face o deosebită plăcere să lucrez cu domnul Gheorghe Hagi. Voi munci alături de colegi pentru a ne îndeplini obiectivele. Sper să joc cât mai mult și să nu dezamăgesc. Vreau să demonstrez că sunt un jucător de valoare și să-mi impun stilul de joc", a spus fostul internațional de tineret.

La capitolul plecări, pe lângă Srdjan Luchin, nu va face deplasarea nici tânărul fundaș Constantin Dima (19 ani), cel care a anunțat conducerea că dorește să joace mai mult, lucru greu de realizat la Viitorul.

Zilele următoare, se așteaptă și revenirea decarului brazilian Eric de Oliveira, cel care și-a dat acordul verbal, după despărțirea de formația qatareză Al-Markhiya. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4459 secunde