FC Viitorul și-a prezentat achizițiile, înaintea plecării în Turcia

256
FC Viitorul și-a prezentat achizițiile, înaintea plecării în Turcia - fcviitorul-1497460551.jpg

Articole de la același autor

Campioana României la fotbal, FC Viitorul, va pleca în primul cantonament al acestui sezon, în Turcia, la Bolu, acolo unde are programate și două partide amicale, contra celor de la Inter Baku și FK Zira. 


Înaintea plecării, constănțenii au organizat, ieri, o conferință de presă în care și-au prezentat primele achiziții ale verii. Trei nume noi vor îmbrăca echipamentul alb-albastru din acest an. 


Primul care a sosit la echipă a fost Ovidiu Herea (32 de ani), un mijlocaș ofensiv ce a mai jucat pentru FC Național, Rapid București, Sion (Elveția), Skoda Xanthi (Grecia), Pandurii Târgu Jiu și Concordia Chiajna. Herea are și două meciuri și un gol marcat pentru naționala României. 


Cel de-al doilea jucător care a semnat este Andrei Dumitraș (29 de ani), jucător polivalent în linia defensivă, ce a mai jucat la Ceahlăul Piatra Neamț, FCSB și Universitatea Craiova. 


Al treilea transfer este și cel mai surprin-zător, unul din "băieții răi" ai fotbalului românesc în ultima decadă, fundașul Ma-rius Constantin (32 de ani). Constantin și-a trecut în CV echipe precum FC Brașov, Rapid București, FC Vaslui, Târgu Mureș și Jiangsu Sainty (China). De asemenea, acesta a strâns și patru selecții în tricoul naționalei României. 


În lotul reunit zilele trecute, s-au putut sesiza și câteva surprize. Pe lângă revenirea jucătorilor împrumutați, a revenit la prima echipă și spaniolul Daniel Lopez, jucător intrat în dizgrația lui Gheorghe Hagi, în partea a doua a sezonului. De asemenea, a surprins și lipsa lui Gabriel Iancu, considerat "copilul de suflet" al antrenorului constănțean. Nu este cunoscută situația sa, dar sunt semne că acesta nu va continua la Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3144 secunde