FC Viitorul se pregătește să primească vizita liderului Ligii 1

171
FC Viitorul se pregătește să primească vizita liderului Ligii 1 - viitorul-1568222970.jpg

Articole de la același autor

Pauza competițională se apropie de sfârșit pentru FC Viitorul. Echipa manageriată de Gheorghe Hagi va primi vizita liderului Gaz Metan Mediaș, formație care a înregistrat până în prezent patru victorii consecutive. 


Nu mai puțin de șapte fotbaliști de la FC Viitorul au fost implicați în acțiunea echipei naționale de tineret a României, iar aceștia se întorc acum la Constanța pentru a ajuta echipa lui Gheorghe Hagi să obțină toate cele trei puncte puse în joc. 
Chiar dacă a fost extrem de supărat după înfrângerea (1-2) în fața celor de la FCSB, Hagi este încrezător că echipa sa va face un meci bun împotriva formației din Mediaș. 


"Suntem în fața unui joc foarte important, întâlnim o echipă bună a campionatului, cu un antrenor foarte bun și încercăm să intrăm pe teren cu gândul de a câștiga. Suntem într-o situație în care nu mai este loc de întors, trebuie să adunăm puncte, iar prima ocazie este luni seară", a declarat managerul tehnic al Viitorului. 


Echipa constănțeană ocupă locul patru în clasamentul Ligii 1, cu 15 puncte, la trei "lungimi" în spatele adversarei pe care o va întâlni, luni, de la ora 21.00, la Ovidiu. 


Cu o eventuală victorie în fața ardelenilor, dar și cu un joc al rezultatelor care să o ajute, FC Viitorul ar putea trece chiar pe prima poziție a clasamentului. 


De partea cealaltă, Gaz Metan trece printr-un moment foarte bun. Echipa lui Mihai Teja nu a primit decât două goluri în ultimele patru meciuri și are parte de cel mai bun început de sezon din ultimii ani. 


XXX 
Un adevărat mister la FC Viitorul va fi prezența în lot a brazilianului Eric de Oliveira, care nu a mai prins primul 11 de câteva etape bune, iar Hagi a anunțat că Eric va reveni doar atunci când va trece peste accidentarea pe care a suferit-o în urmă cu o lună. 
Eric de Oliveira mai are nevoie de un singur gol pentru a deveni cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4529 secunde