FC Viitorul, scos la vânzare? Până atunci, urmează derby-ul cu CFR Cluj

207
1
FC Viitorul, scos la vânzare?  Până atunci, urmează derby-ul cu CFR Cluj - vinde-1508431264.jpg

Articole de la același autor

Campioana României, FC Viitorul, a redresat corabia, pentru moment, după ultimele două victorii obținute și se află pe locul 7, cu 20 de puncte, la egalitate cu Dinamo București, echipă clasată pe ultimul loc ce asigură prezența în play-off-ul Ligii l de fotbal. Cu toate acestea, anunțul directorului general Cristian Bivolaru a stârnit rumoare printre oamenii de fotbal: "Suntem în continuare într-un proces de evaluare a clubului, un audit. După care, doritorii, potențialii parteneri, văzând concluziile raportului, își vor exprima interesul. Există posibilitatea ca Hagi să vândă mai mult de 50% din pachetul de acțiuni. Însă nu cred că nu va dori să își oprească o parte din acțiuni, măcar dintr-o chestiune sentimentală. El caută o soluție pentru consolidarea serioasă a bugetului, pentru a nu mai fi într-o situație precum cea din ultimii ani, când am fost nevoiți să vindem jucători pentru a crea un buget competitiv, cel puțin pentru accederea în play-off".

Până una alta, FC Viitorul va juca acasă, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.45, contra liderului CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a XV-a a Ligii l, transmisă în direct pe Digi Sport 1 și Telekom Sport.

v v v

Selecționerul naționalei sub 19 ani al României, Adrian Boioglu, a trimis pe adresa Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" cinci telegrame de convocare pentru turneul de calificare la Campionatul European, ce va avea loc în Grecia, în perioada 8-14 noiembrie. Acesta i-a convocat pe Tudor Băluță, Radu Boboc, Raul Vidrăsan, Robert Neciu și Alexandru Mățan.

România U19 va lupta pentru primele două poziții ale grupei împotriva echipelor similare ale Greciei (8 noiembrie), Rusiei (11 noiembrie) și Gibraltarului (14 noiembrie). 

Comentează știrea

ego
20 octombrie 2017
Viitorul

Probabil ca HAGI sa fie liber sa candideze cu Gica Popescu...Avem" absolventi" de puscarie patroni,directori ,consilieri, ...de ce sa nu avem si pe la Federatie(daca nu cumva au patruns deja si acolo)..Sa nu stricam sistemul..doamne fereste..10

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4868 secunde