FC Viitorul s-a întărit cu atacantul leton Valerijs Sabala

164
FC Viitorul s-a întărit cu atacantul leton Valerijs Sabala - fcviitorul-1609958751.jpg

Articole de la același autor

Începând de miercuri, 6 ianuarie, fotbalistul leton Valerijs Sabala, legitimat ultima oară la clubul Suduva Marijampole (Lituania, Liga 1), este noul jucător al FC Viitorul după ce a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani și jumătate.

Valerijs Sabala are 53 de selecții la naționala Letoniei, pentru care a înscris de 12 ori.

În vârstă de 26 de ani (este născut în data de 12 octombrie 1994), Sabala are 1,80 m și evoluează pe postul de atacant central. Are în palmares Cupa Letoniei, câştigată cu Skonto Riga, în 2012, dar și titlul de golgheter al ligii secunde din Polonia, cu 12 reușite, în ediția 2018/2019, pe când evolua pentru Podbeskidzie Bielsko-Biala.

În carieră a mai jucat pentru echipe precum Miedz Legnica (Polonia), Club Brugge (Belgia), Skonto Riga (Letonia), Dunajska Streda (Slovacia), FK Pribram (Cehia) sau FK Jablonec (Cehia).

„Bine ai venit, Valerijs, și mult succes în tricoul negru-albastru”, au transmis reprezentanţii FC Viitorul.

Sabala ar putea debuta în Liga 1 chiar duminică, 10 ianuarie, când, de la ora 10.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, FC Viitorul va întâlni pe FC Hermannstadt, într-o partidă-restanță din etapa a 12-a de campionat.

XXX

Mijlocaşul olandez Nicandro Breeveld şi-a reziliat miercuri, 6 ianuarie, contractul cu CSM Poli Iaşi la solicitarea sa, deşi înţelegerea expira la finalul actualului sezon competiţional.

„Contractul lui Nicandro Breeveld cu CSM Politehnica Iaşi s-a încheiat pe cale amiabilă. Deşi înţelegerea era valabilă până la finalul sezonului, mijlocaşul a solicitat întreruperea contractului cu şase luni mai devreme, din motive personale”, a transmis conducerea clubului din Iaşi.

În vârstă de 34 de ani, Nicandro Breeveld evolua la CSM Poli Iaşi din iulie 2019. În cariera sa, a mai evoluat la formaţiile AVV Zeeburgia, Almere City FC, Telstar, Astra Ploieşti, Petrolul Ploieşti, Gaz Metan Mediaş, Pandurii Târgu Jiu, Steaua Bucureşti, Dibba Al-Fujairah, Omonia Nicosia şi Al Markhiya Sports Club. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6401 secunde